Korealaisen kosmetiikan yritysmyynti

Beautyko on vuonna 2017 perustettu korealaisen kosmetiikan yritys. Liiketoimintaamme kuuluu sekä tämä verkkokauppa, että useiden brändien B2B-myynti. Me Beautykossa haluamme tuoda laadukkaat ja luonnonmukaiset korealaiset ihonhoitotuotteet kaikkien saataville.

Meillä on kunnianhimoinen tavoite: saada jokainen suomalainen testaamaan ja ihastumaan korealaiseen kosmetiikkaan! Tarjoamme myös yrityksille mahdollisuuden ostaa kauttamme laadukkaita ja luonnonmukaisia korealaisia ihonhoitotuotteita. Tavoitteenamme on, että suomalaiset saavat pian korealaista kosmetiikkaa jokaisesta isommasta päivittäistavarakaupasta! Korealainen kosmetiikka on tullut markkinoille haastaamaan länsimaalaisen kosmetiikan, eikä se ole enää vain pienen piirin trendi.

Tiimillämme on useiden vuosien kokemus markkinointiviestinnästä, joten tarvittaessa saat meiltä apua myös tuoteteksteihin, kuviin ja tuotteiden markkinointiin esimerkiksi somessa! Neuvomme toki myös tuotteiden valinnassa (kauttamme voit ostaa tuhansia tuotteita!), jotta valikoima vastaa juuri teidän asiakkaiden tarpeita.

Meillä on loistavat myyntiluvut myyntipisteistä ja ne todistavat, että suomalaiset ovat todella innostuneita korealaisesta kosmetiikasta! Teemme yhteistyötä mm. Osuuskauppa Arinan ja Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa.

 

Ota yhteyttä niin kerron lisää ja opastan sinut korealaisen ihonhoidon maailmaan!

Jenni Ahokas
CEO
jenni(at)beautyko.fi