Secret Key Snail Repairing Emulsion

3.67 out of 5
(3 tuotearviota)

12,49 

Secret Key Snail Repairing Emulsion on korjaava ja ravitseva emulsio. Emulsio sisältää etanaseerumia ja EGF-kasvipohjaisia ainesosia, jotka uudistavat ihoa tehokkaasti.

150ml

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): sku106 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Secret Key Snail Repairing Emulsion on kevyt korjaava ja ravitseva emulsio kasvoille. Emulsiot ovat kasvovoiteita kevyempiä tuotteita, jotka imeytyvät nopeasti.

Emulsio sisältää etanaseerumia ja EGF-kasvipohjaisia ainesosia, jotka uudistavat ihoa tehokkaasti. EGF- luonnonmukaiset kasvipohjaiset ainesosat yhdessä etanaseerumin kanssa korjaavat ihon pigmenttimuutokset ja auttavat myös arpiin ja muihin ihon epätasaisuuksiin. Etanaseerumi on tunnettu tehokas aineosa, joka korjaa, tasoittaa ihonsävyä sekä uudistaa ihoa. Etanaseerumi auttaa myös ihon sameuteen ja auttaa saavuttamaan puhtaan, kirkkaan ihon.

Sopii kaikille ihotyypeille ja toimii erityisesti anti-age tuotteena.

Käyttö:

Emulsiot ovat kevympiä kuin voidemaiset kasvovoiteet, joten niitä voi tarvittaessa myös kerrostaa. Lisää emulsiota seerumin jälkeen sopiva määrä kasvoille ja anna imeytyä.

3 arviota tuotteelle Secret Key Snail Repairing Emulsion

 1. 4 out of 5

  Sonja

  Omalle pintakuivalle akneiholle toimiva tuote. Kosteuttaa, mutta ei tee ihoa liian rasvaiseksi.

 2. 4 out of 5

  Lumi

  Koostumus on hyvä, ymeytyy nopeasti. Pakkaus on kuitenkin hankala. Annosteluaukosta lörähtää usein liikaa ja tuote kuluu nopeammin kuin olisi tarve.

 3. 3 out of 5

  Camilla

  Purkista tulee liikaa kerralla.

  Ihan kiva tuote ja miellyttävä iholla.

Lisää arvio

Ainesosat