Secret Key Lemon Sparkling Peeling Gel

11,90 

Secret Key Lemon Sparkling Peeling Gel on tehokas kuorintageeli, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon.

120ml

Varastossa

tuotetunnus (SKU) sku109 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Secret Key Lemon Sparkling Peeling Gel on tehokas kuorintageeli, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon. Kuorintageeli sisältää mm. sitruunavettä, joka raikastaa ja virkistää ihoa.

Kuorintageeli on hellävarainen eikä ärsytä ihoa, sillä sen innovatiivinen koostumus ei sisällä kuorivia kiteitä. Hierottaessa geeli muuttuu kasvoilla kidemäiseksi ja kerää epäpuhtaudet sekä kuolleen ihosolukon iholta. Kuorinnan jälkeen iho on kirkas ja puhdas!

Käyttö:

Ota pieni määrä tuotetta ja hiero ihoon välttäen silmänympärysihoa. Geeli alkaa murustua iholle hierottaessa ja irrottaa mukaansa ihon pinnalla olevaa kuollutta ihosolukkoa. Huuhtele kasvot haalealla vedellä. Kuorintageeliä voi käyttää 1-2 kertaa viikossa. Liian aktiivinen kuorinta kuivattaa ihoa.

Ainesosat


Purified water, cetrimonium chloride, cellulose. proplene glycol, zanthoxylum piperitum fruit extract, pasqueflower extract, usnea extract. carbomer. polysorbate 80, lemon water, lemon extract. Spadding water, green tea water, holiyhock extract, aloe vera leaf extract. witch hazel extract, centella extract, papaya extract. hrydroIized collagen, sodium hyaluronate, rice extract, brown algae extract, broccolie extract, portulaca extract, camomiie extract, 1,2-hexandiol, disodium EDTA, perfume