Secret Key Hyaluron Soft Micro Peel Toner

19,90 

Secret Key Hyaluron Soft Micro Peel Toner on todella tehokas ja ravintorikas kasvovesi. Kasvovesi sisältää 15% hyaluronihappoa.

500ml

Varasto loppu

Kuvaus

Secret Key Hyaluron Soft Micro Peel Toner on todella tehokas ja ravintorikas kasvovesi. Kasvovesi sisältää 15% hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Secret Key Hyaluron Soft Micro Peel Toner sisältää myös AHA-happoja, jotka kirkastavat ja kuorivat ihoa hellästi. Kasvovesi sisältää myös BHA-happoa, joka auttaa ehkäisemään epäpuhtauksia.

Kasvovesi tekee ihostasi täydellisen kosteutetun ja pehmeän. Kasvovesi sisältää myös mm. aloe vera uutetta sekä vihreä tee uutetta, jotka vähentävät ihoärsytystä ja rauhoittavat ihoa.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö

Lisää tuotetta vanulapulle ja painele kevyesti iholle. Ei tarvitse huuhdella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Secret Key Hyaluron Soft Micro Peel Toner”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ainesosat