PUREDERM Deep Purifying Black O2 Bubble Mask Volcanic

5.00 out of 5
(2 tuotearviota)

2,49 

Kuplanaamio puhdistaa ihon yhtä tehokkaasti kuin kasvohoito ja poistaa mustapäät.

20g

Varasto loppu

Kuvaus

PUREDERM Deep Purifying Black O2 Bubble Mask Volcanic on syväpuhdistava kuplanaamio, kuin kasvohoito kotona. Bubble mask on kuin normaali kangasnaamio mutta iholla se alkaa kuplimaan. Kuplat puhdistavat iholta kaikki epäpuhtaudet ja mustapäät. Kuplanaamion jälkeen iho on raikas ja puhdas.  Kokeile uutta korealaista innovaatiota ja ihastu!

 

 

Käyttö

Puristele pakettia kevyesti, jotta ”kuplat” levittyvät tasaisesti. Ota naamio paketista ja asettele puhtaille kasvoille. Naamio alkaa kuplimaan heti. Odota noin 15 minuuttia, ota naamio pois ja huuhtele kasvot. Helppoa ja nopeaa! Lisää naamion jälkeen vielä seerumi ja kasvovoide.

2 arviota tuotteelle PUREDERM Deep Purifying Black O2 Bubble Mask Volcanic

  1. 5 out of 5

    Tatjaana45

    Tätä naamiota kuuluisi olla jokaisella varastossa useampi. Naamio pysyy hyvin kasvoilla, tuotetta on runsaasti, vaahtoutuu tasaisesti kaikkialle ja kulpat hipsuttelevat ihoa ihanasti. Tätä kasvoille,r entotumaan sohvalle ja kohta on ihanan puhtaat ja hoidetut kasvot.

  2. 5 out of 5

    Outi

    Aivan ihana kangasnaamio. Näitä on pakko olla kaapissa aina vähintään 1 pahan päivän varalle! 😍👌

Lisää arvio

Ainesosat


Purified Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Methyl Perfluorobutyl Ether, Methyl Perfluoroisobutyl Ether Sodium Lauroyl Glutamate, Disiloxane, Sodium Cocoyl Apple Amino Acid, Hydrolized Collagen, Sodium Hyaluronate Charcoal Powder (10000 ppm), Hydroxyethyl Cellulose Papaya Fruit Extract, Bilberry Fruit Leaf Extract, Sugar Cane Extract, Sugar Maple Extract Orange Extract, Lemon Extract, Allantoin, Hydroxyacetophenone, Disodium Edetate, Niacinamide, Phenoxyethanol 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylic Glycol, Octopus Fennel Extract, Clofenine, Fragrance.