Mizon Vita Lemon Sparkling Toner

20,90 

Sitruunauutetta sisältävä kasvovesi kirkastaa sameaa ihoa.

150ml

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mizon Vita Lemon Sparkling Toner on ihoa heleyttävä kasvovesi. Kasvovesi sisältää sitruunauutetta ja kivennäisvettä, jotka puhdistavat ja kirkastavat ihoa. Kasvovesi on geelimäinen ja kevyt, joten sitä voi myös kerrostaa kasvoille. Kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvon ja näin valmistelee ihon vastaanottamaan muut hoitavat tuotteet. Mizon Vita Lemon Sparkling Toner on hellävarainen ja se myös rauhoittaa ihoa.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealla ja kuivalle iholle.

Käyttö

Käytä ihon puhdistuksen jälkeen. Kasvovettä voi taputella iholle käsin tai vanulapulla. Lisää kasvovettä haluttu määrä (sopii myös kerrostamiseen) ja anna imeytyä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mizon Vita Lemon Sparkling Toner”

Ainesosat


Water, Panthenol, Alcohol, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexandiol, Carbonated Water, Butylene Glycol, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Water, Sodium Hyaluronate, Phenyl Trimethicone, Acrylates/C10-30 Alkly Acrylate Crosspolymer, Potassium Hydroxide, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Water, Butylene Glycol, Japanese Coptis Extract, Allantoin, Water, Butylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Water, Glycerin, Beta-Glucan, Betula Platyphylla Japonica Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Butylene Glycol, Water, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Propylene Glycol, Water, Butylene Glycol, Hedera Helix(Ivy) Extract, Water, Butylenel Glycol, Paeonia Albiflora Root Extract, Convallaria Majalis Root Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Ascorbic Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Fragrance