Mizon Joyful Time Essence Mask Pack Vitamin

1,99 

Kasviuutteita sisältävä kangasnaamio sisältää paljon hyviä antioksidantteja, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Sisältää myös sitruunauutetta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa.

23g

Varastossa

Kuvaus

Mizon Joyful Time Essence Mask Pack Vitamin on kasviuutteita sisältävä kangasnaamio, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Kangasnaamiota sisältää paljon iholle hyviä antioksidantteja, jotka ravitsevat ja heleyttävät ihoa. Naamio sisältää myös mm. kollageenia, joka kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ihon veltostumista.

Kangasnaamion sisältämä sitruunauute kirkastaa ja heleyttää ihoa.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö

Käytetään puhtaalle iholle kasvoveden (tai seerumin) jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen seerumi kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa. Muista lisätä kasvovoide kangasnaamion jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mizon Joyful Time Essence Mask Pack Vitamin”

Ainesosat


Water, Glycerin, Methylpropanediol, Betaine, Alcohol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Sodium Citrate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Ascorbyl Phosphate, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Fructooligosaccharides, Saccharide Hydrolysate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Fragrance.