Mizon Enjoy Vital-Up Time – Calming Sheet Mask

2,10 

Ihoa rauhoittava kangasnaamio, joka sopii erityisesti ongelmaiholle.

23ml

Varastossa

Kuvaus

Mizon Enjoy Vital-up Time Calming Mask kangasnaamio rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Kangasnaamio sopii erityisesti ärtyneelle ja akneiholle, sillä se rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ihotulehduksia. Kangasnaamio sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kangasnaamio sisältää propolista eli kittivahaa, joka tunnetaan ihoa rauhoittavana ainesosana.

Sopii erityisesti ärtyneelle iholle.

Käyttö

Käytetään kasvoveden jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen essence kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa.

 

Ainesosat


Water Butylene Glycol Glycerin Dipropylene Glycol Propanediol 1,2-hexanediol Bis-peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane Carbomer Trehalose Triethanolamine Peg-60 Hydrogenated Castor Oil Xanthan Gum Fragrance Disodium Edta Allantoin Sodium Hyaluronate Propolis Extract Beta-glucan