MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask

24,90 

Tehokas yönaamio, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoasi yön aikana. Sisältää 15% etanaseerumia, joka on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa.

110ml

Varastossa

Kuvaus

MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask on etanaseerumia sisältävä yönaamio. Yönaamio auttaa ihoa uudistumaan yön aikana. Yön aikana naamio myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa, aamulla ihosi on täydellisen heleä ja kosteutettu! Yönaamio lisää ihon elinvoimaisuutta. Yönaamio yhdistää yövoiteen ja hoitonesteen tehokkuuden ja on siten normaalia yövoidetta tehokkaampi.

Sisältää 15% etanaseerumia. Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Yönaamio sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumi auttaa siis useisiin iho-ongelmiin ja auttaa hillitsemään ihon rasvoittumista.

Käyttö

Levitä yönaamiota iholle illalla ja anna vaikuttaa yön yli.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MISSHA Super Aqua Cell Renew Snail Sleeping Mask”

Ainesosat


Chamaecyparis Obtusa Water,iSnail Secretion Filtrate,iGlycerin, Butylene Glycol,lCaprylic/Capric Triglyceride, BehenyliAlcohol, Adansonia DigitatalSeed Extract, CetearyliAlcohol, Sucrose Polystearate,iSodium Polyacrylate, CaprylyllGlycol, Ethylhexylglycerin, Sorbitol,iHydrogenated Polyisobutene, Fragrance,lHydroxypropyl Cyclodextrin, TocopheryliAcetate, Disodium EDTA,iCentella Asiatica MeristemiCell Culture, XanthanlGum.