MISSHA Real Solution Tencel Sheet Mask (Pore Control)

3,99 

Kangasnaamio auttaa pienentämään laajentuneita ihohuokosia. Sisältää AHA ja BHA-happoja.

25g

Varastossa

Kuvaus

MISSHA Real Solution Tencel Sheet Mask (Pore Control) on suunniteltu laajentuneista ihohuokosista kärsiville. Kangasnaamio kirkastaa ja puhdistaa ihoa, sillä se sisältää mm. AHA ja BHA-happoja. Hapot auttavat puhdistamaan ihoa ja poistavat iholta epäpuhtauksia.

Kangasnaamio yhdistää hydrogeelin ja Tencel-kuidut entistä tehokkaamman hoitovaikutuksen antavaksi naamioksi.

Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Käyttö

Käytetään kasvoveden jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen essence kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MISSHA Real Solution Tencel Sheet Mask (Pore Control)”

Ainesosat


Water, Glycerin, ButylenelGlycol, Alcohol Denat.,iPanthenol, Nelumbo NuciferaiRoot Extract, PachyrrhizusiErosus Root Extract,lBrassica Oleracea Botrytisi(Cauliflower) Extract, MalvalSylvestris (Mallow) LeaflExtract, Cetraria IslandicaiExtract, Glycolic Acid,lSalicylic Acid, Betaine,lTriethanolamine, Xanthan Gum,lDipotassium Glycyrrhizate, DisodiumlEDTA, Sodium Polyacrylate,iGlyceryl Acrylate/Acrylic AcidiCopolymer, Propylene Glycol,iPvm/Ma Copolymer, Allantoin,iCarbomer, PEG-60 HydrogenatediCastor Oil, PhenyliTrimethicone, Phenoxyethanol, 1,l2-Hexanediol, Propanediol, CaprylyliGlycol, Illicium Verumi(Anise) Fruit Extract,lMethylparaben, Fragrance(Parfum).