Holika Holika Watermelon Mask Sheet

2,95 

Vesimeloniuutetta sisältävä kangasnaamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Vesimeloni sisältää paljon iholle hyödyllisiä antioksidantteja.

25ml

Varastossa

Kuvaus

Holika Holika Watermelon Mask Sheet on 90%  vesimeloniuutetta sisältävä kangasnaamio. Naamio viilentää ja kosteuttaa ihoa. Vesimeloniuute ravitsee ja virkistää ihoa.

Naamio sisältää 90% vesimeloniuutetta, joka kosteuttaa kuivaa ihoa. Naamio sisältää lykopeenia, joka auttaa ihoa palautumaan UV-säteilyn haitoilta. Vesimeloniuute uutetaan hyvin matalassa lämpötilassa (2–3 ° C) menettämättä ravinteita. Lisäksi vesimelonilla on antioksidanttinen vaikutus, joka suojaa ihoa. Vesimeloniuutteella on myös ihoa kirkastava vaikutus. Kangasnaamio sisältää myös  omenauutetta, mansikkauutetta, granaattiomenauutetta ja tomaattiuutetta.

Holika Holika Watermelon Mask Sheet sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö

Käytetään puhtaalle iholle kasvoveden (tai seerumin) jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen seerumi kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa. Muista lisätä kasvovoide kangasnaamion jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Holika Holika Watermelon Mask Sheet”

Ainesosat


Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Water, Allantoin, Propanediol, Xanthan Gum, Carbomer, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexylglycerin, Arginine, Disodium EDTA, Fragrance