Holika Holika Seed Blossom Fresh Cleansing Oil

18,95 

Herkän ja akneen taipuvaisen ihon puhdistusöljy, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Puhdistusöljy puhdistaa iholta epäpuhtaudet tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

300ml

Varastossa

Kuvaus

Holika Holika Seed Blossom Fresh Cleansing Oil -puhdistusöljy puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Puhdistusöljy vähentää ihoärsytystä ja kosteuttaa ihoa. Puhdistusöljy myös jättää ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi, puhdistaen myös ihohuokoset. Puhdistusöljy ravitsee ja kosteuttaa ihoa, joten se ei kuivata ihoa tai jätä ihoa kiristäväksi puhdistuksen jälkeen.

Holika Holika Seed Blossom Fresh Cleansing Oil puhdistusöljyn mieto koostumus sopii hyvin herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Käyttö

Käytä ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena. Pumppaa pullosta muutama pumppaus öljyä ja hiero kasvoille. Huuhtele lämpimällä vedellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Holika Holika Seed Blossom Fresh Cleansing Oil”

Ainesosat


Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sorbeth-30 Tetraoleate, Water, PEG-8 Diisostearate, PEG-12 Diisostearate, Hexyldecyl Myristoyl Methylaminopropionate, Butylene Glycol, Saussurea Involucrata Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil, Ocimum Basilicum (Basil) Flower/Leaf Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Silybum Marianum Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Fragrance