Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Mugwort

5.00 out of 5
(1 tuotearvio)

1,99 

Kasviuutteita sisältävä kangasnaamio rauhoittaa ihoa ja vähentää ihoärsytystä.

23ml

Varasto loppu

Kuvaus

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Mugwort on kangasnaamio, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää ihoärsytystä. Kangasnaamio sisältää kasvi- ja vihannesuutteita, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa.

Pujo (mugwort) on lääkekasvi, joka rauhoittaa ihoa ja vähentää ihoärsytystä. Pujo auttaa myös ihoa parantumaan ja vähentää turvotusta. Pujo auttaa myös pitämään ihon puhtaana ja kirkkaana.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Mugwort sopii herkälle ja ärtyneelle iholle.

Käyttö

Käytetään puhtaalle iholle kasvoveden (tai seerumin) jälkeen. Ota naamio pakkauksesta ja asettele kasvoille. Odota noin 20min ja poista naamio kasvoilta. Painele ylimääräinen seerumi kevyesti iholle ja muista lisätä kasvovoide. Sheet maskit ovat ihanaa hemmottelua mutta niitä ei ole tarkoitus käyttää joka päivä.  Suositellaan käytettäväksi muutaman kerran viikossa tehostamaan ihonhoitoa. Muista lisätä kasvovoide kangasnaamion jälkeen.

1 arvio tuotteelle Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Mugwort

  1. 5 out of 5

    Ellen

    Yksi parhaista ”perus”sheet maskeista, mitä olen ikinä kokeillut! Istuvuus tuntuu paremmalta ja maski ohuemmalta, kuin muissa Holikan maskeissa. Tämä voi olla tietysti vain minun oma mutu-fiilis, mutta istuu todella hyvin ja seerumia on paljon joten miellyttävä ja helppo käyttää. Maski on hyvä sekoitus kosteutusta ja hoitavia ainesosia, joten sopii ainakin täydellisesti minun herkälle pintakuivalle sekaiholle. Maski tuoksuu ”lääkemäiseltä” mutta hyvällä tavalla. Ostan yhä uudelleen ja uudelleen tätä varastoon, sillä tämä on käytössä viikottain minulla, luottomaski siis :)

Lisää arvio

Ainesosat


Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Allantoin, Artemisia Princeps Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Arginine, PPG-13-Decyltetradeceth-24, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Salvia Officinalis (Sage) Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Boswellia Carterii Oil