Benton Snail Bee High Content Essence

29,90 

Etanaseerumia ja aloe veraa sisältävä hoitoneste. Hoitoneste kosteuttaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti.

60ml

Varastossa

Kuvaus

Benton Snail Bee High Content Essence on etanaseerumia sisältävä hoitoneste, joka tehostaa ihonhoitoa ja auttaa ihoa uudistumaan. Hoitoneste sisältää myös mm. mehiläismyrkkyä, aloe veraa sekä kasviperäisiä uutteita. Hoitoneste kirkastaa ja korjaa ihoa. Aloe vera myös rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Hoitonestettä käytetään kasvoveden jälkeen, jolloin se auttaa muita ihonhoitotuotteita toimimaan tehokkaammin. Hoitonesteet sisältävät myös itsessään paljon hoitavia ja ravitsevia ainesosia. Hoitoneste on täynnä hoitavia ainesosia, sillä sen vesi on korvattu aloe vera uutteella.

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Ei sisällä synteettisiä hajusteita tai värineitä eikä alkoholia.

Käyttö

Käytetään kasvoveden jälkeen. Lisää hoitonestettä muutama pumppaus ja taputtele kasvoille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Benton Snail Bee High Content Essence”

Ainesosat


Snail Secretion Filtrate,lAloe Barbadensis LeafiJuice, Glycerin, Arbutin,lButylene Glycol, RH-OLIGOPEPTIDE-1,lBee Venom, PlantagoiAsiatica Extract, LaminariaiDigitata Extract, DiospyroslKaki Leaf Extract,lSalix Alba (Willow)lBark Extract, UlmusiCampestris (Elm) Extract,lBacillus ferment, AzelaiciAcid, Althaea RosealFlower Extract, AloeiBarbadensis Leaf Extract,lDeta-Glucan, Betaine, Acrylates/C10-30lAlkyl-Arcylate Cross Polymer,iAdenosine, Panthenol, Allantoin,iZanthoxylum Piperitum FruitlExtract, Pulsatilla KoreanalExtract, Arginine.