Benton Aloe BHA Skin Toner

25,90 

Tehokas kasvovesi, joka sisältää mm. aloe veraa, hyaluronihappoa sekä salisyylihappoa (BHA). Kasvovesi kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa.

200ml

Varasto loppu

Kuvaus

Benton Aloe BHA Skin Toner on todella suosittu kasvovesi, sillä veden osuus on korvattu 80% aloe veralla. Aloe vera on tunnettu ainesosa ihon tehokosteuttajana. Aloe vera myös rauhoittaa ja korjaa ihoa. Kasvovesi sisältää myös etanaseerumia, joka uudistaa ja korjaa ihoa.

Tämä monitehoinen kasvovesi sisältää myös hyaluronihappoa sekä salisyylihappoa (BHA). Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. BHA-happo puolestaan auttaa ihoa pysymään kirkkaana ja se ehkäisee epäpuhtauksia.

Sopii kaikille ihotyypeille. Kasvovesi ei sisällä alkoholia.

Käyttö

Käytä ihon puhdistuksen jälkeen. Lisää kasvovettä vanulapulle ja taputtele kasvoille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Benton Aloe BHA Skin Toner”

Ainesosat


Aloe Barbadensis LeafiWater, Aqua(Water), ButyleneiGlycol, Glycerin, 1,i2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate,lSnail Secretion Filtrate,lBeta-Glucan, Polyglutamic Acid,iAspalathus Linearis Extract,lPortulaca Oleracea Extract,iPsidium Guajava FruitlExtract, Salicylic Acid(0.5%),iAlthaea Rosea RootiExtract, Aloe BarbadensislLeaf Extract(200mg), AloeiBarbadensis Leaf Juice(200mg),iArginine, Pentylene Glycol,lZanthoxylum Piperitum FruitlExtract, Pulsatilla KoreanaiExtract, Usnea Barbatal(Lichen).