A’Pieu Hyaluthione Soonsoo Toner

17,90 

Kosteuttava kasvovesi, joka sisältää 40% hyaluronihappoa.

170ml

 

Varasto loppu

Kuvaus

A’Pieu Hyaluthione Soonsoo Toner on tehokkaasti ihoa kosteuttava kasvovesi. Kasvovesi sisältää jopa 40% hyaluronihappoa.

Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

A’Pieu Hyaluthione Soonsoo Toner sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö

Käytä ihon puhdistuksen jälkeen. Kasvovettä voi taputella iholle käsin tai vanulapulla. Lisää kasvovettä haluttu määrä (sopii myös kerrostamiseen) ja anna imeytyä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “A’Pieu Hyaluthione Soonsoo Toner”

Ainesosat


Water, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Alcohol, Niacinamide, Pentylene Glycol, Chondrus Crispus Extract, Choleth-24, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance(Parfum), Xanthan Gum, Adenosine, Disodium EDTA, Glutathione, Glycerin, Saccharide Isomerate, Dextrin, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, 1,2-Hexanediol, Sucrose, Adenium Obesum Leaf Cell Extract, Hydrogenated Lecithin, Arginine, PCA, Serine, Agave Tequilana Leaf Extract, Aloe Ferox Leaf Extract, Alanine, Threonine, Triethanolamine, Mourera Fluviatilis Extract, Dipotassium Glycyrrhizate