Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Beautyko Oy  (Y-tunnus: 2859196-5)
Oulu

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Jenni Ahokas
Sähköposti jenni@beautyko.fi

REKISTERIN NIMI

Beautyko Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisterissä, jos hän on rekisteröitynyt Beautyko.fi verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut Beautyko.fi verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Beautyko Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Beautykon mainonnan kohdistamiseen.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Beautyko Oy:n käytössä, paitsi käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa laskutuksen ja luottopäätöksen tueksi. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai Beautykon yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot voidaan hävittää asiakkaan pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Jos haluat hävittää tietosi rekisteristä, ota yhteyttä jenni@beautyko.fi

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Beautykon sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia.