Vaihe 3: Ihon kuorinta

Korealaisen ihonhoidon kolmas vaihe on ihon kuorinta. Ihon kuorinnasta monelle tulee varmasti mieleen paksut ja vahvasti tuoksuvat kuorinta-aineet, joita käytetään suihkussa. Vaikka ne toki ihania ovatkin, korealaiset ovat kehittäneet tähän(kin) omanlaisensa rutiinin.

Ihon kuorinta saa iholla aikaan luonnollisen hehkun, sillä se poistaa kaikki epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Iho pysyy siis puhtaana ja samalla kuorinta ehkäisee mm. aknea. Vartalon kuorinnassa korealaiset suosivat kuorintahanskoja, ne ovat hellävaraiset mutta tehokkaat. Niillä myös kuorinnan tekee muutamassa minuutissa suihkussa! Muista kuorinnan jälkeen myös kosteuttaa iho.

Kasvojen kuorimiseen korealaiset ovat myös kehittäneet kuorintalaput (erittäin käteviä, vaikkakin kertakäyttöisiä!). Kuorintalapuilla vain hierot hellävaraisesti kasvoja ja samalla poistat iholta kuolleet ihosolut. Kuorintalaput ovat todella tehokkaita ja niillä saat aikaan syväpuhdistetun ja hehkuvan ihon.

Ihon kuorimista suositellaan muutaman kerran viikossa, ellei iho ole erityisen herkkä. Kannattaa kuitenkin välttää ihon ylikuorimista, sillä se puolestaan tuhoaa myös ”terveitä” ihosoluja.