Tietoa meistä

Moi! Me ollaan Jenni ja Susanna, Beautykon perustajat.

Me Beautykolla haluamme tuoda teille viimeisimmät korealaiset innovaatiot, sekä laadukkaimmat ja parhaimmat korealaiset ihonhoitotuotteet. Korealainen ihonhoito perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin luonnonmukaisilla tuotteilla jotka tuovat jokaisen arkeen luksusta.

Meille voit koska tahansa laittaa viestiä somekanavissamme tai osoitteeseen asiakaspalvelu@beautyko.fi ja autamme mielellämme! Susannalla on vuosien kokemus korealaisista ihonhoitotuotteista ja osaa auttaa valitsemaan oikeanlaiset tuotteet juuri Sinulle. Beautykon jatkuvasti laajenevasta valikoimasta löydät sopivat tuotteet kaikille ja kaikenikäisille ihotyypeille.

Toimitamme tilauksesi nopeasti, eikä sinun tarvitse enää huolehtia tullimaksuista tai odottaa pakettiasi useita viikkoja. Beautyko toimittaa tilauksesi edullisesti lähimpään Postin toimipaikkaan tai valitsemaasi noutopisteeseen muutaman arkipäivän kuluessa!

Tutustu myös blogiimme, kirjoitamme säännöllisesti uusimmista trendeistä korealaisessa kosmetiikassa, sekä jaamme ihonhoidon parhaimmat vinkit ja mielenkiintoisimmat tuoteuutuudet.

Tervetuloa tutustumaan modernin kauneudenhoidon mullistavimpiin uutuuksiin!

2 kommenttia artikkeliin ”Tietoa meistä

Jätä kommentti