Suositut korealaisen kosmetiikan tuotteet

Julkaisin syyskuussa blogitekstin suosituista korealaisen kosmetiikan tuotteista ja silloin Beautykon suosituimmat tuotteet olivat aloe veraa sisältäviä tuotteita. Ajattelin julkaista päivitetyn listauksen suosituimmista tuotteista, ehkä löydät näistä uuden lempituotteesi! :)

Tammikuun 2019 ostetuimmat tuotteet:

Aloe veraa sisältävät tuotteet ovat siis edelleen suosittuja enkä kyllään yhtään ihmettele miksi! Erityisesti näin talvella aloe vera rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa eli toimii ihonhoidossa ympäri vuoden. Aloe vera on myös ainesosana yleensä hyvin siedetty eli se sopii myös herkkäihoisille.

Todelliseen suursuosioon on noussut myös Holika Holikan 3 Seconds Starterit, erityisesti tämä hyaluronihappoa sisältävä hoitoneste. Tämän kysyntä jatkaa meidän yllättämistään ja pääsee valitettavasti suuren kysynnän vuoksi usein loppumaan. Tämä hoitoneste on myös oma suosikkini, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja toimii loistavasti myös seerumina.

Kuplanaamiot ovat myös oma suosikkini, sillä muista kangasnaamioista poiketen, nämä syväpuhdistavat ihon. Kuplanaamio puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja ihohuokoset, tuloksena täydellisen kirkas ja puhdas iho!