Ihosi pelastus kesähelteellä

Iho kuivuu ja palaa helposti kesähelteillä, varsinkin jos aurinkosuoja on unohtunut. Aloe veraa sisältävät tuotteet ja aloe-geelit ovat äärimmäisen tehokkaita kosteuttajia ja ne rauhoittavat ihoa nopeasti. Aloe verassa on runsaasti A-, B- ja C-vitamiineja ja sillä on kyky uudistaa ihosoluja.

Itse en pala helposti mutta ihoni kuivuu sitäkin enemmän. Käytän kuivaan ihoon aloe-geeliä ympäri vuoden, sillä se kuivuu nopeasti eikä tahmaa. (vertaa kookosöljyyn, kuivumista saa odotella tovin!)  Kesähelteillä kaikki viilennys on plussaa, eli säilytän geeliä aina jääkapissa ja virkistävä vaikutus on taattu! Myös ulkomaille täytyy aina pakata aloe-geeliä mukaan (tai ostaa paikan päältä, useat länsimaalaiset aloe-tuotteet eivät ole niin tehokkaita!), sillä matkaseurueessa on aina joku, jonka iho palaa.

Kannattaa myös huomata, että kaikki Suomessa myytävät aloe-geelit eivät ole lähes 100% aloeta, vaan saattavat sisältää aloe-uutetta eli todellisuudessa aloeta on tuotteessa paljon vähemmän. Kannattaa siis suosia korealaista ;)

Aloe-geeliä kannattaa testata myös hyttysten puremiin! Varsin monikäyttöinen tuote kesällä ;)

Kesäterkuin,
Jenni