Holika Holika 3 Seconds Starter hoitoneste

Joko olet kuullut supersuosituista Holika Holika 3 Seconds Starter hoitonesteistä?

Holika Holika 3 Seconds Starter hoitonesteet ovat yksi verkkokauppamme suosituimmista tuotteista. Näitä hoitonesteitä löytyy kolmea erilaista, joten tässä blogitekstissä kerron teille enemmän näistä hoitonesteistä ja niiden eroista.

Tiesittekö muuten mistä tuotteen nimi tulee? Tuote on kehitetty alunperin käytettäväksi heti ihonpuhdistuksen jälkeen. Tuotetta pitäisi lisätä kasvoille 3 sekunnin aikana ihonpuhdistuksen jälkeen, jotta tuotteesta saa maksimaalisen hyödyn. En kuitenkaan ole kuullut, että kukaan tuotetta käyttäisi ennen kasvovettä enkä itsekään sitä käytä ennen kasvovettä.

3 Seconds Starter on siis tehokas hoitoneste. Hoitonestettä käytetään yleisesti kasvoveden ja seerumin välissä. Hoitonesteet ovat koostumukseltaan kuin kasvovettä, 3 Seconds Starter on koostumukseltaan kuin vettä mutta tehokkuudeltaan hoitonesteet vastaavat seerumia. Hoitoneste on siis kuin kasvoveden ja seerumin yhdistelmä. Hoitonesteellä voit kosteuttaa, hoitaa tai heleyttää ihoa. Jos siis ihosi tuntuu kuivalta tai se kaipaa lisää hoitoa, kokeile lisätä ihonhoitorutiiniisi hoitoneste.

Miten käytän 3 Seconds Starter hoitonestettä?

Korealaisessa ihonhoitorutiinissa hoitoneste ja seerumi ovat omana vaiheena ja hoitoneste tulee aina ennen seerumia, kasvoveden jälkeen. Mielestäni 3 Seconds Starteria voi kuitenkin käyttää myös seerumina sillä minulle se on ainakin riittävän hoitava. Lisää 3 Seconds Starteria siis joko ennen seerumia ja lisää sen jälkeen seerumi ja kasvovoide. Voit myös käyttää tuotetta ennen kasvovoidetta seerumin tilalla. Tärkeää on kuitenkin muistaa lisätä hoitonesteen jälkeen kasvovoide, jolloin tuotteen teho säilyy ja kasvovoide ns. lukitsee tuotteen kasvoille.

Mitä eroa 3 Seconds Starteilla on?

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid sisältää nimensä mukaisesti hyaluronihappoa ja hoitoneste toimii erityisesti kuivalle iholle. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen sisältää ikääntyvälle iholle tärkeää kollageenia. Kosteuttava hoitoneste sisältää meriperäistä kollageenia, joka auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä. Kun iho ikääntyy, se menettää sekä joustavuuttaan että kimmoisuuttaan ja sillä alkaa näkyä ryppyjä ja uurteita. Kollageeni on myös tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana. Kun iho on kosteutettu, se myös näyttää nuorekkaammalta ja raikkaalta.  Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja näin ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex on myös ihon tehokosteuttaja mutta se auttaa myös taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja pitämään ihon kirkkaana. Hoitoneste auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Tuotteen sisältämä C-vitamiini heleyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Valitse siis Vita C hoitoneste, jos haluat ihollesi heleyttä ja kirkautta tai jos ihollasi on epäpuhtauksia.

äytän itse siis pelkästään hyaluronihappoa sisältävää 3 Seconds Starteria enkä tarvitse sen lisäksi mitään muuta. Hoitoneste kosteuttaa ihoani tarpeeksi ja olen päässyt sen avulla eroon ihon kuivuudesta. Eli tuotetta voi käyttää myös kuten seerumia, vaikka tuote onkin hoitoneste. Tuote sopii myös loistavasti meikin alle, sillä se on todella kevyt ja imeytyy nopeasti.

En edes muista, milloin olisin alkanut 3 Seconds Starteria käyttämään mutta uskon vahvasti, että ihoni on niin hyvässä kunnossa nimenomaan tämän tuotteen takia. Hoitoneste on myös erittäin riittoisaa, sillä jo itse purkki on iso. Hoitoneste on kooltaan 150ml, mikä on seerumiksi / hoitonesteeksi todella iso. Oma pulloni on vasta puolessa välissä vaikka olen käyttänyt sitä pitkään aamuin illoin. Tuotteen hintakin on erittäin edullinen suhteessa sen kokoon, joten suosittelen tutustumaan tähän supersuosittuun tehotuotteeseen!