Beautyko.fi – Tietoa meistä

Beautyko on perustettu palavasta intohimosta kosmetiikkaan ja korealaiseen kosmetiikkaan. Beautykon toimitusjohtaja ja perustaja Jenni Ahokas innostui korealaisesta kosmetiikasta vuonna 2017 ystävänsä innostamana ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Me Beautykossa haluamme tarjota asiakkaillemme aidosti edullista korealaista kosmetiikkaa, sillä se on yksi syy, miksi korealainen kosmetiikka on niin suosittua. Laadukkaita tuotteita edullisesti, Suomessa verkkokaupat ovat vain unohtaneet edullisuuden.

Meillä on myös kunnianhimoinen tavoite: saada jokainen suomalainen testaamaan ja ihastumaan korealaiseen kosmetiikkaan. Tavoitteenamme on tuoda korealainen kosmetiikka helposti suomalaisten saataville – palvelemme teitä verkkokaupassamme mutta teemme myös yhteistyötä mm. Prismojen ja Sokoksien kanssa. Haluamme tuoda teille viimeisimmät korealaiset innovaatiot, sekä laadukkaimmat ja parhaimmat ihonhoitotuotteet – oikeasti edullisesti. Tingi siis hinnasta, älä laadusta!

Meille voit koska tahansa laittaa viestiä somekanavissamme tai sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@beautyko.fi. Autamme myös valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Jos haluat parhaimmat tuotesuositukset sekä vinkit ihonhoitoon, seuraathan Beautykon aktiivisesti päivittyvää blogia!  Kuvaan myös säännöllisesti Youtubeen videoita ihonhoidosta ja jaan ihonhoidon tuotesuosituksia.

Tervetuloa tutustumaan modernin kauneudenhoidon mullistavimpiin uutuuksiin! Seuraathan meitä myös somessa niin pääset kurkistamaan kulissien taakse ja saat paljon vinkkejä ihonhoitoosi.

Terveisin,
Jenni Ahokas
CEO
jenni(a)beautyko.fi

3 kommenttia artikkeliin ”Beautyko.fi – Tietoa meistä”

Jätä kommentti