Beautyko.fi – Tietoa meistä

Meillä on kunnianhimoinen tavoite: saada jokainen suomalainen testaamaan ja ihastumaan korealaiseen kosmetiikkaan! Tavoitteenamme on tuoda korealainen kosmetiikka helposti suomalaisten saataville – palvelemme teitä verkkokaupassamme mutta teemme myös yhteistyötä mm. Prismojen ja Sokoksien kanssa. Pian löydät korealaista kosmetiikkaa jopa lähikaupastasi!

Beautykossa haluamme tuoda teille viimeisimmät korealaiset innovaatiot, sekä laadukkaimmat ja parhaimmat korealaiset ihonhoitotuotteet. Korealainen ihonhoito perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin luonnonmukaisilla tuotteilla jotka tuovat jokaisen arkeen luksusta.

Meille voit koska tahansa laittaa viestiä somekanavissamme tai osoitteeseen asiakaspalvelu@beautyko.fi ja autamme mielellämme! Meillä on vuosien kokemus korealaisista tuotteista, joten osaamme auttaa sinua valitsemaan juuri oikeat tuotteet. Beautykon jatkuvasti laajenevasta valikoimasta löydät sopivat tuotteet kaikille ja kaikenikäisille ihotyypeille.

Teemme yhteistyötä vain luotettavien yhteistyökumppaiden ja brändien kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden isojen maahantuojien kanssa, jotta voimme tarjota teille laadukkaimmat ihonhoitotuotteet. Tuotteiden turvallisuus on meille tärkeää, joten kaikki tuotteemme ovat CPNP-rekisteröityjä EU:ssa. Meillä on todella laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, joten ehdotathan meille suosikkibrändiäsi, jos sitä ei meidän valikoimassa vielä ole!

Toimitamme tilauksesi nopeasti, eikä sinun tarvitse enää huolehtia tullimaksuista tai odottaa pakettiasi useita viikkoja. Beautyko toimittaa tilauksesi edullisesti lähimpään Postin toimipaikkaan tai valitsemaasi noutopisteeseen muutaman arkipäivän kuluessa!

Tutustu myös blogiimme, kirjoitamme säännöllisesti uusimmista trendeistä korealaisessa kosmetiikassa, sekä jaamme ihonhoidon parhaimmat vinkit ja mielenkiintoisimmat tuoteuutuudet.

Tervetuloa tutustumaan modernin kauneudenhoidon mullistavimpiin uutuuksiin!

Terveisin,
Jenni Ahokas
CEO
jenni(a)beautyko.fi

3 kommenttia artikkeliin ”Beautyko.fi – Tietoa meistä”

Jätä kommentti