3 Seconds Starter hoitoneste

Esittelemme nyt Holika Holikan 3 Seconds Starter hoitonesteet!

Näitä hoitonesteitä löytyy kolmea erilaista, joten kerromme myös hoitonesteiden erot. Tiesittekö muuten mistä tuotteen nimi tulee? Tuote on kehitetty alunperin käytettäväksi heti ihonpuhdistuksen jälkeen. Tuotetta pitäisi lisätä kasvoille 3 sekunnin aikana ihonpuhdistuksen jälkeen, jotta tuotteesta saa maksimaalisen hyödyn. En kuitenkaan ole kuullut, että kukaan tuotetta käyttäisi ennen kasvovettä.

3 Seconds Starter on siis tehokas hoitoneste. Hoitonestettä käytetään yleisesti kasvoveden ja seerumin välissä. Hoitonesteet ovat koostumukseltaan kuin kasvovettä, 3 Seconds Starter on koostumukseltaan kuin vettä mutta tehokkuudeltaan hoitonesteet vastaavat seerumia. Hoitoneste on siis kuin kasvoveden ja seerumin yhdistelmä. Hoitonestettä käytetään siis kasvoveden jälkeen, jolloin kasvovesi on tasapainottanut ihon pH-arvon ja iho on valmis vastaanottamaan hoitavat ainesosat. Hoitonesteellä voit siis kosteuttaa ihoa tai heleyttää sitä. Jos siis ihosi tuntuu kuivalta, kokeile lisätä ihonhoitorutiiniisi hoitoneste.

Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid sisältää nimensä mukaisesti hyaluronihappoa ja hoitoneste toimii erityisesti kuivalle iholle. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Holika Holika 3 Seconds Starter Collagen sisältää ikääntyvälle iholle tärkeää kollageenia. Kosteuttava hoitoneste sisältää meriperäistä kollageenia, joka auttaa ylläpitämään ihon sileyttä ja pehmeyttä. Kun iho ikääntyy, se menettää sekä joustavuuttaan että kimmoisuuttaan ja sillä alkaa näkyä ryppyjä ja uurteita. Kollageeni on myös tunnettu ainesosa ihon kosteuttajana. Kun iho on kosteutettu, se myös näyttää nuorekkaammalta ja raikkaalta.  Kollageeni auttaa lisäksi myös ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta ja näin ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

Holika Holika 3 Seconds Starter Vita Complex on myös ihon tehokosteuttaja mutta se auttaa myös taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja pitämään ihon kirkkaana. Hoitoneste auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Tuotteen sisältämä C-vitamiini heleyttää ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Valitse siis Vita C hoitoneste, jos haluat ihollesi heleyttä ja kirkautta tai jos ihollasi on epäpuhtauksia.

Holika Holikan 3 Seconds Startereita voi kuitenkin käyttää myös kuten seerumia, eli juuri ennen kasvovoidetta. Käytän itse pelkästään hyaluronihappoa sisältävää 3 Seconds Starteria enkä tarvitse sen lisäksi mitään muuta. Hoitoneste kosteuttaa ihoani tarpeeksi ja olen päässyt sen avulla eroon ihon kuivuudesta. Eli tuotetta voi käyttää myös kuten seerumia, vaikka tuote onkin hoitoneste. Tuote sopii myös loistavasti meikin alle, sillä se on todella kevyt ja imeytyy nopeasti.

En edes muista, milloin olisin alkanut 3 Seconds Starteria käyttämään mutta uskon vahvasti, että ihoni on niin hyvässä kunnossa nimenomaan tämän tuotteen takia. Hoitoneste on myös erittäin riittoisaa, sillä jo itse purkki on iso. Hoitoneste on kooltaan 150ml, mikä on seerumiksi / hoitonesteeksi todella iso. Oma pulloni on vasta puolessa välissä vaikka olen käyttänyt sitä pitkään aamuin illoin.